У Франції знімуть серіал про першу леді Бріжит Макрон

На нас чекає романтичний байопік

АВТОР: Аліса Єрмоленко

ФОТО: Getty Images

ОПУБЛІКОВАНО: 18 квітня 2024

Французька компанія Gaumont готує серіал про життя Бріжит Макрон, метою якого є простежити «романтичну траєкторію першої леді». Про це повідомляє видання Le Parisien. Подробиці щодо проєкту не розголошуються, тож наразі невідомо, чи то буде документальна картина, чи художня. У таємниці також тримається сюжет і акторський склад. 

Водночас Gaumont оголосила у соціальній мережі X, що серіал, присвячений дружині Еммануеля Макрона, отримав назву Brigitte, une femme libre («Бріжит, вільна жінка»). Сценаристами виступлять Бенедикт Шарль та Олів’є Пупонно. 

Серіал про Першу леді Франції складатиметься з 6 епізодів по 45 хвилин. Він розпочнеться зі знайомства шкільної вчительки Бріжит, яка керувала театральною студією, з її учнем Еммануелем Макроном. Далі кінострічка розкриватиме їхню історію аж до наших днів та міститиме епізоди, що досліджуватимуть історію країни 1970-90-х років. 

Еммануель і Бріжит Макрон історія кохання

«Бріжит Макрон — захоплива персонажка, і ми хотіли підійти до неї в романтичному, майже мелодраматичному ключі, через романтичність її долі»,

— розповідає Бенедикт Шарль для Le Figaro. 

Сама Бріжит Макрон, як і її чоловік, підготовку серіалу поки не коментувала. Однак друзі Першої леді Франції зазначили, що про роботу над проєктом дізналися з преси й не беруть участі у його створенні.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ