Премія LVMH назвала імена 8 фіналістів

Талановиті дизайнери, за якими варто слідкувати

АВТОР: Катя Теллер

ФОТО: LVMH, Instagram

ОПУБЛІКОВАНО: 24 квітня 2024

Цього року модну премію LVMH, що відзначає обдарованих молодих дизайнерів, проведуть 11-й раз. Переможець традиційно отримає €400 тисяч на розвиток власного бренду та менторську підтримку від команди LVMH.

Наразі команда премії представила імена 8 фіналістів — ними стали Джуліан Луї зі США (бренд Aubero), Дюран Лантінк із Нідерландів, Еллен Ходакова-Ларссон зі Швеції, Марі Адам-Лінерд із Бельгії, Ніколо Пасквалетті з Італії, Паоло Карцана з Великобританії, Полін Дюжанкур із Франції та Майкл Стюарт з Ірландії (бренд Standing Ground).

«Півфінал 11-ї премії LVMH показав нам різноманіття і креативність творчих підходів номінантів»,

— підкреслює генеральна директорка Dior Дельфін Арно. Вона відзначає, що 8 обраних дизайнерів продемонстрували не лише майстерність у роботі з матеріалами, а й відданість ідеям сталості та екологічності.

Цього року до складу журі увійдуть Джонатан Андерсон, Марія Грація К’юрі, Фібі Файло, Ніколя Жеск'єр, Марк Джейкобс, Кім Джонс, Стелла Маккартні, Сільвія Вентуріні-Фенді, а також Фаррелл Вільямс, Дельфін Арно, Жан-Поль Клавері та Сідні Толедано. 

Фіналісти премії зустрінуться з головними гравцями фешн-індустрії 10 вересня у просторі Louis Vuitton Fondation у Парижі. Крім основної нагороди обраним дизайнерам також вручать премії Карла Лагерфельда та Savoir-Faire, кожна з яких передбачає €200 тисяч на розвиток та рік наставництва від спеціалістів LVMH.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ