Кейт Міддлтон привітала доньку з днем народження, зробивши нове фото

Принцесі Шарлотті виповнилося 9 років

АВТОР: Катя Теллер

ФОТО: Instagram: @princeandprincessofwales

ОПУБЛІКОВАНО: 3 травня 2024

Принц і принцеса Уельські поділилися новим знімком доньки на честь її дня народження — 2 травня принцесі Шарлотті виповнилося 9 років. Портрет зробила Кейт Міддлтон, яка цікавиться фотографією і часто знімає власних дітей та інших членів родини для сімейного архіву.

«Дякуємо всім за теплі повідомлення у цей святковий день»,

— зазначило королівське подружжя на своїй офіційній сторінці в Instagram.

Нагадуємо, що в пари троє дітей: 10-річний спадкоємець трону Джордж, донька Шарлотта і молодший син Луї, якому у квітні виповнилося 6 років. Його Кейт Міддлтон також привітала святковим портретом

Принцеса Шарлотта

Наприкінці березня Кейт Міддлтон уперше після двох місяців відсутності зробила заяву — принцеса Уельська повідомила, що хвора на рак, проходить курс профілактичної хімієтерапії та відновлюється після операції, тож наразі не братиме участь у публічних заходах. У травні принц Вільям відвідав відкриття благодійного центру у James’ Place Newcastle, де поспілкувався з прихильниками королівської сім'ї та запевнив, що зараз з його дружиною і дітьми все добре.

Раніше стало відомо, що Кейт Міддлтон одержала почесну нагороду від Чарльза III — її відзначили Орденом кавалерів пошани, що був заснований Георгом V 1917 року для визнання видатних досягнень у мистецтві, науці, медицині та державній службі. Зазначимо, що король Чарльз III також бореться із раком, однак 30 квітня повернувся до виконання своїх обов'язків.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ