Дивимося трейлер дебютного фільму Зої Кравіц «Кліпни двічі»

З Ченнінгом Татумом в головній ролі

АВТОР: Катя Теллер

ФОТО: YSL Beauty, Кадри з фільму

ОПУБЛІКОВАНО: 25 квітня 2024

Зої Кравіц давно відома нам як талановита акторка, зірка фільмів «Фантастичні звірі та де їх шукати», «Кімі» та серіалу «Велика маленька брехня». Здобувши багаторічний досвід роботи на знімальному майданчику, Зої вирішила спробувати себе в ролі режисера.

Робота над дебютною стрічкою Кравіц «Кліпни двічі» почалася у 2017 році — головну роль акторка запропонувала зіграти Ченнінгу Татуму. У процесі роботи над картиною пара почала зближуватися і після двох років стосунків заручилася. 

Трилер розказує про двох подруг, Фріду (Наомі Екі) і Джесс (Алія Шокат), що потрапляють під чари харизматичного мільярдера Слейтера Кінга (Ченнінг Татум). Разом із компанією світських гостей вони прибувають на приватний острів бізнесмена, щоб відпочити на вихідних. Однак те, що починається як розкішна відпустка, незабаром перетворюється на кошмар. Жінки розуміють, що втрачають спогади й відчуття власного «я», а єдиний шанс зберегти життя — знайти спосіб втекти з містичного острова.

У стрічці також знялися зірка шоу «Твін Пікс» Кайл Маклахлен, Гейлі Джоел Осмент, Адріа Архона, Джина Девіс, Саймон Рекс та Крістіан Слейтер.

За розробку картини відповідає студія Amazon MGM. Зої Кравіц виступила не тільки режисеркою, а й співавторкою сценарію та співпродюсеркою фільму. Нагадуємо, що останнім акторським проєктом Зої стала фантастична стрічка «Бетмен», заснована на коміксах DC, де вона зіграла Жінку-кішку. Партнером акторки по зйомках став Роберт Паттінсон.

Світова прем'єра трилера «Кліпни двічі» запланована на 23 серпня. 


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ