Капелюхи Ruslan Baginskiy показали у вечірньому шоу Джиммі Феллона

Український бренд продовжує підкорювати світ

АВТОР: Катя Теллер

ФОТО: Instagram, Getty Images

ОПУБЛІКОВАНО: 3 травня 2024

Героєм нового випуску The Tonight Show — розважального ток-шоу американського коміка Джиммі Феллона — став актор Вінстон Дюк, зірка фільмів «Чорна пантера» та «Месники», що також знявся з Раяном Гослінгом у комедії «Каскадер», яка зараз йде в українських кінотеатрах.

В інтерв'ю артист розказав про свої улюблені айтеми від українського бренду Ruslan Baginskiy, які він із задоволенням демонструє в Instagram: шапку-авіатор та капелюх зі штучного хутра. Артист нагадав глядачам шоу, що саме Руслан Багінський і його талановита команда створили срібні канотьє для туру Бейонсе Renaissance World Tour.

Джиммі Феллон приміряв знакову шапку-авіатор Ruslan Baginskiy, порівнявши її з перукою Тіни Тернер, і заспівав у прямому ефірі пісню артистки.

«Я зустрівся з Вінстоном Дюком у паризькому шоурумі. Ми прекрасно провели час і підібрали капелюхи, що ідеально доповнюють усі грані неймовірно харизматичної особистості Вінстона. Пройшло декілька місяців. Уявіть, який я був здивований і щасливий, побачивши шоу. Дякую Вінстону і Джиммі Феллону (до речі, ви чудово виглядаєте в обох капелюхах). Дуже приємний сюрприз, і не єдиний», 

— зазначив дизайнер Руслан Багінський.

Того ж вечора шапку бренду Hair Hat приміряла інша знаменитість — американська співачка Doja Cat, що любить експериментувати з модними образами та епатувати публіку. Варто лише згадати появу артистки на кутюрному шоу Schiaparelli, коли вона вирішила перетворити себе на живу скульптуру, прикрасивши тіло 30 тисячами червоних кристалів Swarovski. Реалізувати сміливу ідею допомогла знаменита візажистка Пет Макграт, що також відповідала за «порцеляновий» макіяж моделей на показі Maison Margiela

Співачка Doja Cat. Instagram: @ruslanbaginskiy_hats


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ