Що відомо про майбутній модний сезон Haute Couture осінь-зима — 2024/25

Зміни у розкладі, дати та бренди

АВТОР: Аліса Єрмоленко

ФОТО: Spotlight

ОПУБЛІКОВАНО: 29 квітня 2024

Сподіваємося, ви ще не встигли скучити за модними шоу в перерві між демонстрацією ready-to-wear колекцій і сезоном Haute Couture, що розпочнеться вже у червні. Бренди продовжують активно готуватися до Тижня високої моди, тож сьогодні ми пропонуємо вам розглянути все, що відомо про майбутні покази. 

Паризький тиждень високої моди сезону осінь-зима — 2024/25 цьогоріч розпочнеться дещо раніше, ніж зазвичай. Він триватиме з 24 по 27 червня, тому традиційної тижневої паузи між показами чоловічих і кутюрних колекцій не буде. Протягом Haute Couture Week ми побачимо 30 шоу від 30 модних брендів, серед яких Christian Dior, Chanel, Elie Saab, Balenciaga, Fendi та інші. 

Відкриватиме Тиждень високої моди Schiaparelli, за ним слідуватимуть Iris Van Herpen, Georges Hobeika, Christian Dior і Rahul Mishra. Того ж дня зі своєю кутюрною колекцією на подіум повернеться Thom Browne. Завершуватимуть перший день Juana Martin і Giambattista Valli. 

Що відомо про майбутній модний сезон Haute Couture осінь-зима — 2024/25

Schiaparelli

Другого дня свої колекції представлятимуть Chanel, Alexis Mabille, Stephane Rolland, Charles de Vilmorin, Imane Ayissi, Maison Sara Chraibi та Giorgio Armani Privé, а третього — Julie de Libran, Franck Sorbier, Balenciaga, Yuima Nakazato, Elie Saab, Viktor&Rolf, Zuhair Murad і Jean Paul Gaultier. 

У третій і завершальний день відбудуться шоу Aelis, Ashi Studio, Gaurav Gupta, Peet Dullaert, Fendi, Robert Wun та Ardazaei. 

Що відомо про майбутній модний сезон Haute Couture осінь-зима — 2024/25

Jean Paul Gaultier

Також відомо, що цього червня Джон Гальяно не демонструватиме свою колекцію Haute Couture для бренду Maison Margiela. Модний ресурс Style Not Com нагадує засмученим прихильникам Дому, що сам Мартін Маржела презентував лише одну кутюрну лінійку на рік.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ