Меган Маркл представила перший продукт власного бренду

Новий бізнес герцогині

АВТОР: Аліса Єрмоленко

ФОТО: Instagram: @sussexroyal

ОПУБЛІКОВАНО: 23 квітня 2024

Після тривалих розмов про повернення принца Гаррі та Меган Маркл у публічний простір і оновлення їхнього іміджу герцогиня Сассекська запустила в березні власний lifestyle-бренд, що отримав назву American Riviera Orchard. Про створення компанії прихильників оповістив профіль в Instagram, який наразі вже налічує понад 600 тисяч підписників. В акаунті опублікований логотип бренду, що містить літери A та R. Під написом American Riviera Orchard також бачимо Montecito (родина Сассекських проживає у місті з 2020 року).

«Меган вважає назву American Riviera Orchard ідеальною. Їй це здається автентичним… Вона в захваті від свого останнього особистого підприємства. Це те, що вона давно хотіла зробити. Вона рада поділитися своїм стилем і речами, які любить»,

— прокоментував створення бренду інсайдер у розмові з виданням People.

Меган Маркл представила перший продукт від свого бренду

Після запуску бренду чимало експертів висловили припущення щодо продукції, яку він випускатиме. Так, серед варіантів були кулінарні книги, посуд, декор для дому, приладдя для йоги, а також їжа і навіть корм для тварин. І от нарешті Меган Маркл випустила перший продукт від American Riviera Orchard. Ним став джем.

Баночку джему від бренду герцогині Сассекської в Instagram уже показали Дельфіна Блак'єр і дизайнерка Трейсі Роббінс. Обидва їхні смаколики мали власні номери — 10 і 17 з 50, — що свідчило про ексклюзивність першого товару American Riviera Orchard.

Меган Маркл представила перший продукт від свого бренду

Instagram: @mrstracyrobbins

Зазначимо, що офіційний запуск бренду Меган Маркл відбудеться пізніше цієї весни.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ